Våra kurser

Gå kurs på olika sätt!

Vi erbjuder våra kunder att gå kurs på det sätt som passar just för er! Det kan vara i våra kurslokaler på våra olika kontor i norden, eller varför inte genomföra en anpassad kurs just för ert företag hos er eller kanske online på internet (med kurslärare eller självstudier).

 

Gå kurs i Mathcad  
Att på ett korrekt sätt kunna skapa, dokumentera och dela med sig av tekniska beräkningar är av största betydelse för ingenjörer, konstruktörer, tekniker m fl. Förutsättningarna för detta är en kombination av bra hjälpmedel och inte minst goda kunskaper. Genom din investering i PTC Mathcad är du på god väg. Avsätt sedan ett par dagar för en utbildning med oss på Science Software och du kommer att hantera programmet bättre, oavsett om du är nybörjare eller van användare. Genom att arbeta ostört tillsammans med en erfaren handledare utnyttjar du din investering i PTC Mathcad fullt ut.

 

Gå kurs i FloEFD

Vi anordnar kurs i FloEFD i våra kurslokaler, tillsammans med Mentor Graphics, eller Online på nätet. Denna kurs är utformad för att ge nya användare av FloEFD, en bakgrund,  tillräckligt för att ta itu med en rad olika flöden och termiska analys problem. De viktigaste målen för kursen är att ge kursdeltagaren grunderna till FloEFD, dess funktionalitet och tillämpningar