Webbinarier

Vi erbjuder regelbundet webbaserade visningar både för er som inte sett våra lösningar men även till er som använder våra lösningar och vill veta mer. Demonstrationerna är interaktiva.
 

Webbvisning PTC Mathcad:

Introduktion - webbinarier

Här kan alla delta som vill veta vad mer om PTC Mathcad. Genomgången är i första hand anpassade för de som inte sett PTC Mathcad alls eller väldigt lite tidigare. Det kommer finnas utrymme att ställa frågor under tiden för den som önskar.

 

Uppdateringar/advancerad - webbinarier

Dessa tillfällen är i första hand anpassade för de som redan använder PTC Mathcad och som vill se mera. Vi har inleder varje pass med en visning av något relevant PTC Mathcad-område.   Är ni intresserade av att delta på dessa sessioner, fyll gärna i formuläret nedan och vi kommer återkomma när nästa visning planeras.

Boka webbinar:

Fyll i formuläret nedan med vilken produkt du är intresserad av,datum och tid som du önskar, så återkommer vi inom kort för att boka in ett webbinarie med dig.

Givetvis är våra visningar kostnadsfria!Webbinar (*)

Invalid Input
Namn (*)

Invalid Input
E-mail (*)

Invalid Input
Telefon

Invalid Input
Företag (*)

Invalid Input
Kommentarer

Invalid Input
(*)

Invalid Input Genom att kryssa i denna bockruta samtycker du till att din data i detta formulär hanteras i enlighet med Science Software Nordic:s policy för personuppgifter.
Problem eller fundering? Tveka inte att kontakta info@sciencesoftware.se